ADR Kits

ADR kits zijn speciaal samengesteld voor vervoer van gevaarlijke stoffen over de weg en verplicht gesteld om in vrachtwagens aanwegzig te hebben. RS Brandbeveiliging biedt u een geselecteerd assortiment om de veiligheid van uw medewerkers te waarborgen. U kan er zeker van zijn dat uw basis veiligheidsuitrusting volledig is en conform de ADR regelgeving.

Onze kits passen gemakkelijk onder of achter de chauffeursstoel maar bevatten wel alles wat u nodig heeft. ADR calamiteiten uitrustingen zijn vooral bedoeld voor het beroepsgoederenvervoer, inclusief het vervoer van gevaarlijke stoffen.

De keuze en toepassing van PBM’s is afhankelijk van de eigenschappen van de gevaarlijke stoffen die vervoerd worden en de aanwijzingen die op de gevarenkaart vermeld worden. De gevarenkaart is verplicht bij het vervoer van gevaarlijke stoffen. RS Brandbeveiliging heeft een standaard ADR uitrusting samengesteld. Afhankelijk van de gevaarlijke stoffen die vervoerd worden, kan dit aangepast worden. We geven u graag advies.

Producten PBM kit1 RS Brandbeveiliging ADR Kits
RS ADR kit basis:

 • 1 Chemicaliën bestendige kleding
 • 1 Paar chemicaliën bestendige schoeisel
 • 1 Zuurbril anti condens
 • 1 Spoelvloeistof t.b.v. oog en/of huid
 • 1 Chemicaliën bestendige handschoenen
 • 1 Halfmasker en filter
 • 1 Chemicaliën opvangbak blauw
 • 1 Geschikt absorptiemateriaal
 • 1 Veger en schep aanwezig
 • 1 Oranje veiligheidsvest reflectie
 • 1 Handlamp + batterijen
 • afmetingen ± H 210 x B 500 x D 300 mm