Home » Onze producten en diensten » Pictogrammen

Pictogrammen

Pictogrammen zijn een uiterst belangrijke aanvulling op uw preventieve brandbeveiligings maatregelen. Ze waarschuwen zowel medewerkers als bezoekers op potentieel gevaar, gedragsregels als ook duiden ze vluchtroutes en brandbestrijdingsmiddelen aan als voorbeeld. RS Brandbeveiliging levert een compleet assortiment.

Een pictogram brandveiligheid is een symbool of afbeelding dat de plaats inneemt van een tekst. Het wordt daarom ook beeldtaal genoemd. Een voordeel is dat deze beeldtaal meer universeel is, te begrijpen voor mensen uit verschillende taalgebieden. Pictogrammen zijn gemaakt ter begeleiding bij veiligheidsvoorschriften voor bedrijfspanden. Afhankelijk van de gebouwfunctie, zijn er speciale voorschriften voor het gebruik van pictogrammen omtrent brandveiligheid en toepassing.

Het spreekt voor zich dat pictogrammen in een zeer groot aantal formaten en vormen voor komen. Deze productpagina toont daarom geen compleet overzicht maar als voorbeeld enkele van de vele voorbeelden. RS brandbeveiliging adviseert u graag over de pictogrammen, de juiste plaatsing als ook het gebruik.

Producten pictogrammen groot RS Brandbeveiliging Pictogrammen