Home » Onze producten en diensten » CO2 brandblussers

CO2 brandblussers

Dit type blusser vindt u vooral op plaatsen waar andere blusmiddelen óf onnodig veel schade geven óf gevaar voor de gebruiker opleveren. Het CO2 verdrijft de zuurstof in de omgeving van het vuur, waardoor de vlammen doven.

Dit type blusser vindt u vooral op plaatsen waar andere blusmiddelen óf onnodig veel schade geven óf gevaar voor de gebruiker opleveren. Het CO2 verdrijft de zuurstof in de omgeving van het vuur, waardoor de vlammen doven. Opvallend aan deze blusapparaten is de grote bluskoker. Door de hoge druk in de blusser is het blusgas vloeibaar. Als de vloeistof via de bluskoker naar buiten komt, wordt het een zeer koud gas. De temperatuur wordt wel tachtig graden onder nul. Het is net een mistwolk met een beetje sneeuw.

Kom daarom nooit aan de bluskoker en spuit het nooit op iemand. In kleine en lage gesloten ruimten kan er gevaar optreden voor de gebruiker, omdat de hoeveelheid zuurstof minder wordt. Deze blussers worden vaak gebruikt in computerruimten en keukens om onnodige schade te voorkomen aan apparatuur.

Zeer hoogwaardige onderdelen: professionele kwaliteit. Hierdoor kunnen wij 5 tot 10 jaar garantie geven!*
Onze brandblussers zijn voorzien van een gekleurd etiket zodat onder alle omstandigheden het type blusser duidelijk te herkennen is:

  • GEEL/OKER voor schuimblussers
  • BLAUW voor poederblussers
  • ZWART voor CO2 brandblussers

Producten CO2 blusser RS Brandbeveiliging CO2 brandblussers


CO2 brandblussers

  • Schoon blusmiddel
  • Zeer geschikt voor electriciteitsbranden
  • Nauwelijks nevenschade
  • Leverbaar in 2 en 5 kilogram
  • Blusser wordt geleverd inclusief ophangbeugel en montage

 

 

 

 

* Mits het jaarlijkse onderhoud wordt uitgevoerd door RS Brandbeveiliging.