Home » Onze producten en diensten » Brandvertragend impregneren

Brandvertragend impregneren

Brand- en vlamvertragende behandeling van textiel en decoratiemateriaal is een belangrijk aandachtspunt bij brandbeveiliging.

RS certificaat behandeling RS Brandbeveiliging Brandvertragend impregneren

Brandvertragend Impregneren.
RS Brandbeveiliging heeft een eigen afdeling waar men zich bezig houdt met het brandvertragend (brand- en vlamvertragend) behandelen van textiel en decoratie materiaal. Hierbij kunt u denken aan gordijnen, versieringen, kunstplanten, kerstbomen etc.

RS Brandbeveiliging is gecertificeerd voor het uitvoeren van brandvertragend maken door middel van impregneren. De verschillende impregneermiddelen zijn een waterige oplossing van niet giftige organische en anorganische bestanddelen. Brandvertragend impregneren is hierdoor ook mileu vriendelijk en veilig voor mens en omgeving.

Na de brandvertragende behandeling, kan het materiaal als moeilijk ontvlambaar worden gekwalificeerd volgens de Nederlandse norm NEN EN ISO 6941 (Tnavlam <15s, Tnagloei<60s).

Na applicatie van het materiaal ontvangt u een Certificaat van Behandeling, waarin de precieze projectomschrijving, de gegarandeerde opbrengst en de behaalde norm opgenomen is.