Onderscheidend vermogen

Een onderneming met geschiedenis, kennis en passie voor ons vak. Zoals een klant ons omschreef: optimale veiligheid voor onze medewerkers en bezoekers. Daarvoor vertrouwen wij op RS Brandbeveiliging.

Foto montage onderscheidend vermogen RS Brandbeveiliging Onderscheidend vermogen
Al ruim 20 jaar een vertrouwd bedrijf.
Meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van brandbeveiliging. RS Brandbeveiliging is een betrouwbare partner die u helpt bij het veiliger maken van uw bedrijf.

Volgens de strengste normen waardoor kwaliteit en zekerheid gegarandeerd is. De samenwerking met RS Brandbeveiliging betekent niet alleen bescherming tegen brandschade. Het is een hele geruststelling dat u ook tegen juridische of financiële gevolgen beter bent beschermd. Want “gevolgschade” vormt maar al te vaak de grootste bedreiging voor uw onderneming. Een aspect wat meestal onderbelicht blijft terwijl dat juist voor u als ondernemer zo belangrijk is. RS Brandbeveiliging helpt u ontspannen te (blijven) ondernemen. De zekerheid dat u voor uw medewerkers en bezoekers optimale veiligheid heeft gerealiseerd. Voor u een geruststelling, voor ons een eer dat men daarvoor RS Brandbeveiliging inschakelt.

Preventie en Onderhoud .
RS Brandbeveiliging BV helpt u bij het nemen van preventieve maatregelen zoals het installeren van blusapparaten. Periodieke controles en onderhoud volgens strenge NEN-normeringen worden door ons uitgevoerd. Ook maken wij textiel, decoratiematerialen en kerstbomen brandwerend. Wij zijn een Kiwa / NCP erkend onderhoudsbedrijf REOB.

U krijgt van ons exacte adviezen op maat over het soort en de plaatsing van brandblussers en brandslanghaspels.  Uw bedrijf wordt zo optimaal beveiligd tegen brandschade. Ook voor zaken als noodverlichting, EHBO-benodigdheden, schema’s van vluchtroutes en pictogrammen bent u bij ons aan het juiste adres. Brandpreventie, brandbestrijding en brandbeveiliging. RS Brandbeveiliging levert een compleet gamma van producten.

Wij werken voor een breed scala aan opdrachtgevers. Grootbedrijven, MKB en horeca. En natuurlijk, ook bijzonder graag voor u!

Kijk rond op onze website. Aarzel vooral niet om te bellen, mailen, schrijven of te faxen als u meer informatie wenst. Onze gegevens vindt u in het menu onder contact en altijd prominent in de linker menu-kolom.