Home » Periodieke service, controles en onderhoud » REOB erkende service en onderhoud

REOB erkende service en onderhoud

Periodiek service en onderhoud. RS Brandbeveiliging, REOB erkend: controles volgens de gestelde normen (NEN). In Nederland wordt deze norm als ook de certificering van bedrijven geregeld door Kiwa (voorheen NCP).

RS servicepagina2 RS Brandbeveiliging REOB erkende service en onderhoud

Onderhoud en Controle.
Voor de veiligheid van uw bedrijf en uw personeel is het belangrijk dat u kunt vertrouwen op uw brandblusapparatuur. Daarnaast eist de Arbowet en de Wet Milieubeheer de controles van uw brandblussers, brandslanghaspels en noodverlichting. Ook verzekeringsmaatschappijen en overheidsdiensten eisen periodiek onderhoud volgens de gestelde normen. Dit moet worden uitgevoerd door een REOB gecertificeerd (KIWA / NCP erkend) onderhoudsbedrijf.

Door gebruik te maken van de jaarlijkse controles en onderhoudsbeurten die RS Brandbeveiliging aanbiedt, bent u er altijd van verzekerd dat uw blusapparatuur perfect werkt wanneer dit het meest nodig is.

Wij controleren en onderhouden brandblussers conform de NEN 2559, brandslanghaspels conform de NEN EN 671-3 en de noodverlichting conform de NEN 1010, NEN 1838 en de NEN 6088. Dit verzekert u van een uniforme, objectieve en degelijke controle. Wij zijn een Kiwa / NCP erkend onderhoudsbedrijf REOB. Bent u toch toe aan een nieuwe brandblusser of brandblussers? Wij bieden een professioneel en uitgebreid assortiment op deze pagina.

Service en Advies.
Goede brandbeveiliging houdt meer in dan alleen een paar brandblussers ophangen. Minstens zo belangrijk is het in kaart brengen van de risico’s, en hierbij de beste preventieve maatregelen nemen. RS Brandbeveiliging helpt u graag bij het selecteren van de juiste apparatuur, de plaatsing hiervan en het aanbrengen van heldere instructies, informatie over vluchtroutes en EHBO-voorzieningen.