Home » Onze producten en diensten » Brandblusdekens

Brandblusdekens

Brandblusdekens: een zeer belangrijke aanvulling op brandblusmiddelen. Voor kleine en beginnende branden, voor het doven van brandende kleding. Blusdekens kunnen hitte afschermen, wegnemen en vlammen doven.

RS blusdeken RS Brandbeveiliging Brandblusdekens

 

Informatie brandblusdekens.
Blusdekens worden in toenemende mate erkend als essentieel onderdeel van de standaard blusinrichting. Blusdekens kunnen gebruikt worden voor het doven van verschillende soorten branden en zijn zeer geschikt voor vloeistofbranden of voor het inwikkelen van een persoon wiens kleding vlam heeft gevat. Vooral als er geen brandblusser in de buurt is of als deze methode te drastisch is. Een blusdeken is zowel thuis, op kantoor als in het bedrijf te gebruiken.

Onze blusdekens voldoen aan de EN 1869 norm, TUV gecontroleerd en goedgekeurd. Onze blusdekens zijn verpakt in een rode harde PVC box, voorzien van een ophang-oog en een Nederlandstalig label. De blusdeken zelf is gemaakt van glasvezel en voorzien van een siliconen-coating. Om eenvoudig de blusdeken te kunnen grijpen, is deze voorzien van twee treklinten. De blusdeken is bestand tegen temperaturen tot 550 graden Celsius.