Home » Ruim 20 jaar een vertrouwd bedrijf, tot uw dienst » Brandbeveiliging: ons specialisme

Brandbeveiliging: ons specialisme

Vluchtroutes, pictogrammen en noodverlichting. Jaarlijks onderhoud en controle van blustoestellen en haspels. Veilig en vertrouwd ondernemen begint hier.

RS Brandbeveiliging de snelste weg naar veiligheid RS Brandbeveiliging Brandbeveiliging: ons specialisme

Brand.
In Nederland veroorzaakt brand jaarlijks voor bijna een miljard euro aan schade. Soms zijn er zelfs slachtoffers te betreuren. Bedrijven die met brand te maken krijgen zijn meestal lange tijd uit de roulatie en moeten soms hun deuren definitief sluiten. Achteraf gezien had schade vaak voorkomen kunnen worden, mits de juiste preventieve maatregelen genomen waren.

Daarnaast zijn er ook steeds meer verzekeraars en overheidsinstellingen die bedrijven verplichten goede voorzorgsmaatregelen te nemen op het gebied van brandbeveiliging. Onze uitgebreide en landelijk erkende certificering is, naast een wettelijke verplichting, voor u een solide basis. Door onze ervaring en kennis bent u verzekerd van optimale brandpreventie, brandbeveiliging en brandbestrijding.

Op onze nieuwe website hebben wij veel aandacht besteed om op een zo makkelijk mogelijke manier u te voorzien van informatie. RS Brandbeveiliging is voor u een dienstverlener die oplost en meedenkt. Service, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn kernwaardes in ons bedrijf. Dat vertaalt zich voor u in oplossingen. Veilig en voorbereid zijn op dat incident waarvan wij hopen dat het nooit gebeurt. Wij leveren tegen uiterst scherpe condities zonder concessie te doen aan kwaliteit. Een complete dienstverlening waar u op kunt vertrouwen. Dat is wat klanten van RS Brandbeveiliging (h)erkennen en waarderen. Zodat u ontspannen kunt (blijven) ondernemen. Met RS Brandbeveiliging – de snelste weg naar veiligheid. Tot uw dienst.