Gecertificeerd partner

Jaarlijkse controles zijn vereist om een goede brandveiligheid te kunnen garanderen. Wij voldoen aan alle relevante certificeringen. Een veilig gevoel.

foto post gecertificeerd partner RS Brandbeveiliging Gecertificeerd partner

Wettelijke vereisten.
Brandbeveiliging is een serieuze zaak. Het is daarom goed dat er wettelijke verplichte normeringen zijn. Vereisten waaraan ondernemers zich moeten houden. En waaraan men houvast vindt voor het goed en veilig ondernemen. Waar de wetgever voorschrijft aan welke verplichtingen u moet voldoen als ondernemer, gelden ook strikte regels voor bedrijven in de dienstverlening rond brandbeveiliging. RS Brandbeveiliging voldoet aan alle certificeringen en is daarmee officieel landelijk erkend. Op de website van Kiwa kunt u uitgebreide beschrijvingen vinden van de diverse certificaten.

RS Brandbeveiliging helpt en lost op.
Wij begrijpen dat het voor u als ondernemer soms moeilijk is om precies te begrijpen welke vereisten voor u gelden en waarom. Wij kunnen u begrijpelijk en goed uitleggen wat voor u belangrijk en/of wettelijk verplicht is. Wij voeren, door onze hoge certificatiestandaard, zelfs in opdracht van andere bedrijven in de brandveiligheidssector opdrachten uit. Dat betekent voor u dat u altijd verzekerd bent van de juiste aanpak. En bij ons op het juiste adres bent. Zonder zorgen brandveilig ondernemen begint bij RS Brandbeveiliging. Al ruim 20 jaar.