top of page

Preventief en onderhoud

NCP erkend REOB-800x800.png
kiwa.png

Opleidingen en training

RS Brandbeveiliging BV kan u helpen bij het nemen van preventieve maatregelen zoals het installeren van blusapparaten. Ook verzorgen wij periodieke controles en onderhoud volgens de nen 2559 en nen-en 671-3 normen.

Tevens kunnen wij voor u uw textiel, decoratiematerialen en kerstbomen brandwerend maken. Wij zijn een NCP erkend onderhoudsbedrijf REOB.

Wij kunnen u op maat gemaakte adviezen geven over het soort en de plaatsing van brandblussers en brandslanghaspels waardoor uw bedrijf optimaal wordt beveiligd tegen brandschade. Ook voor zaken als noodverlichting, EHBO-benodigdheden, schema's van vluchtroutes en pictogrammen kunt u bij ons terecht.

Tevens bieden wij trainingen aan op het gebied van bedrijfshulpverlening (BHV), EHBO en zowel de praktische als theoretische kant van het gebruik van blusapparaten. Hierdoor is uw bedrijf in staat om snel te reageren in geval van nood, waardoor vaak een hoop problemen voorkomen kunnen worden.

In Nederland veroorzaakt brand jaarlijks voor bijna een miljard euro aan schade. Soms zijn er zelfs slachtoffers te betreuren. Bedrijven die met brand te maken krijgen zijn meestal lange tijd uit de roulatie en moeten soms hun deuren definitief sluiten. Achteraf gezien had schade vaak voorkomen kunnen worden, mits de juiste preventieve maatregelen genomen waren.

Daarnaast zijn er ook steeds meer verzekeraars en overheidsinstellingen die bedrijven verplichten goede voorzorgsmaatregelen te nemen op het gebied van brandbeveiliging. Door samen te werken met RS Brandbeveiliging bent u niet alleen beter beschermd tegen brandschade, maar ook tegen eventuele juridische of financiële problemen achteraf als er toch brand uit mocht breken.

Waarom RS Brandbeveiliging

NCP-Erkend
30+ jaar ervaring
Service gericht
Kwaliteit voorop
bottom of page