top of page

Onderhoud en Controle

Voor de veiligheid van uw bedrijf en uw personeel is het belangrijk dat u kunt vertrouwen op uw brandblusapparatuur. Daarnaast eist de Arbowet en de Wet Milieubeheer de controles van uw brandblussers, brandslanghaspels en noodverlichting. Ook verzekeringsmaatschappijen en overheidsdiensten eisen periodiek onderhoud volgens de gestelde normen.

Door gebruik te maken van de jaarlijkse controles en onderhoudsbeurten die RS Brandbeveiliging aanbiedt, bent u er altijd van verzekerd dat uw blusapparatuur perfect werkt wanneer dit het meest nodig is.

Wij controleren en onderhouden brandblussers conform de NEN 2559, brandslanghaspels conform de NEN EN 671-3 en de noodverlichting conform de NEN 1010, NEN 1838 en de NEN 6088 normen. Dit verzekert u van een uniforme, objectieve en degelijke controle.

Let op: Na gebruik dient een brandblusser direct hervuld te worden. Hiervoor kunt u beter niet wachten tot de jaarlijkse controle, maar direct contact met ons opnemen!

IMG_0554.PNG
kiwa.png
NCP erkend REOB-800x800.png

Service en Advies

onderhoud.jpg

Goede brandbeveiliging houdt meer in dan alleen een paar brandblussers ophangen. Minstens zo belangrijk is het in kaart brengen van de risico's, en hierbij de beste preventieve maatregelen nemen. RS Brandbeveiliging helpt u graag bij het selecteren van de juiste apparatuur, de plaatsing hiervan en het aanbrengen van heldere instructies, informatie over vluchtroutes en EHBO-voorzieningen.

Waarom RS Brandbeveiliging

NCP-Erkend
30+ jaar ervaring
Service gericht
Kwaliteit voorop
bottom of page